Halvat kotisivut yritykselle:

halvat kotisivut yritykselle

Tehokkuus ei aina maksa omaisuuksia

Yrittäjänä tiedät, kuinka tärkeää on näkyä netissä. Onneksi tehokkaat ja ammattimaiset kotisivut eivät välttämättä vaadi suurta investointia. Tässä artikkelissa kerron, miten voit rakentaa ”halvat kotisivut yritykselle” ilman, että laatu kärsii.

Panosta palveluntarjoajaan

Ensimmäinen askel kohti budjettiystävällisiä, mutta laadukkaita kotisivuja on valita luotettava palveluntarjoaja, joka tarjoaa WordPressin valmiiksi asennettuna. Tämä säästää sinulta paljon aikaa ja vaivaa, ja usein palveluntarjoaja huolehtii myös sivustosi tietoturvasta ja varmuuskopioista.

Hyviä ja luotettavia palveluntarjoajia ovat esimerkiksi Domainhotelli.fi ja Zoner.fi. Kummassakin paikassa on helppo asentaa esimerkiksi wordpress ohjelma palvelimelle.

Käytä ilmaista teemaa tai maksullista edullista

WordPress tarjoaa laajan valikoiman ilmaisia teemoja, jotka ovat sekä visuaalisesti että toiminnallisesti tehokkaita. Jos budjettisi sallii, voit sijoittaa maksulliseen teemaan, joka usein tarjoaa lisää muokkausmahdollisuuksia. Maksulliset teemat maksavat yleensä noin 60–200 euroa, mutta ovat usein sijoituksen arvoisia.

Kirjoita blogi

Säännöllinen bloggaaminen on erinomainen keino parantaa sivustosi näkyvyyttä hakukoneissa. Se ei maksa sinulle muuta kuin aikaa, ja tuottamasi arvokas sisältö houkuttelee lisää kävijöitä sivustollesi.

Käytä sosiaalista mediaa tehokkaasti

Avaa yrityksesi nimellä kaikki relevantit sosiaalisen median tilit. Tämä ei ole pelkästään markkinointikanava vaan myös keino suojata yrityksesi brändiä.

Älä unohda hakukoneoptimointia

Vaikka budjetti olisi tiukka, pieni investointi hakukoneoptimointiin (SEO) voi tuoda suuren tuoton. Monet perusasiat, kuten avainsanat ja metakuvaukset, voit tehdä itse ilmaiseksi.

Ennen kuin aloitat verkkosivujen ja sisällön tekemistä, lue ensin ”Mikä on SEO?” -oppaani. Tämä on kattava opas hakukoneoptimoinnin maailmasta.

Yhteenveto

Oikein toteutettuna halvat kotisivut yritykselle eivät ole vain mahdollisia, vaan myös tehokkaita. Tärkeintä on valita luotettava palveluntarjoaja, käyttää hyväksi ilmaisia tai edullisia resursseja ja keskittyä laadukkaaseen sisältöön ja SEO-optimointiin. Ei ole tarpeen sijoittaa tuhansia euroja saadakseen ammattimaiset ja toimivat kotisivut. Pienellä budjetilla ja oikeilla valinnoilla voit luoda sivut, jotka tuovat lisäarvoa yrityksellesi ja asiakkaillesi.

Tietoa meistä

Digitoimisto Pulse on erikoistunut somekanavien hallintaan ja sisällöntuotantoon. Aikataulutamme ja julkaisemme organisaatioosi tavoitteisiin sopivaa sisältöä puolestasi. Löydä uusia asiakkuuksia ja syvennä asiakaskokemusta.

Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue