Web sivut yritykselle

web sivut yritykselle

Web-sivu on yrityksesi digitaalinen käyntikortti, mutta rakentamisprosessi voi tuntua ensikertalaiselle yhtä monimutkaiselta kuin yrittäisi selvittää, miksi kissoja pelottaa kurkut. Mutta älä huoli, tässä koomisessa oppaassa käymme läpi vaiheet, kuinka luot yrityksellesi ammattimaisen näköiset web-sivut.

Tietoturvan Triathlon:

Ennen kuin edes ajattelet domainin ostamista, ota tietoturva vakavasti. Etsi hosting-palvelu, joka tarjoaa kuin Fort Knoxin digitaalisessa muodossa. Suosittelemme käyttämään domainhotellia tai zoner hosting-palvelua.

Domainin Valinta:

Domainin valinta on kuin valitsisi tatuointia – se on pysyvä ja kertoo paljon sinusta. Valitse siis viisaasti!

Suunnittelu:

 • Värit: Valitse yrityksesi hengen mukaiset värit. Älä kuitenkaan tee sivustostasi sateenkaaren väriseksi, ellei se ole brändisi ydin.
 • Fontit: Valitse selkeä fontti, äläkä käytä Comic Sansia, ellei haluat näyttää ammattitaidottomalta.

Logo

 • Logo on yrityksesi kasvot. Ellei sinulla ole graafista silmää, palkkaa ammattilainen. Se maksaa itsensä takaisin.

Sisällöntuotanto:

 • Tekstit: Kirjoita ytimekkäitä, informatiivisia ja hauskoja tekstejä. Muista, että asiakkaasi eivät ole robotteja (toistaiseksi).
 • Kuvat: Kuvien tulee olla korkealaatuisia ja niiden tulee kuvastaa yrityksesi toimintaa.

SEO

 • Hyödynnä avainsanoja, mutta älä täytä tekstiäsi niillä kuin olisit tekstin stuffingin mestari. Google ei pidä siitä, ja asiakkaasi eivät myöskään.

Sosiaalinen Media

 • Luo profiilit kaikkiin suuriin sosiaalisen median alustoihin ja varmista, että ne linkittyvät web-sivullesi. Ja toisin päin.

Mobiilioptimointi

 • Tämä on mobiilin aikakausi, joten varmista, että sivustosi näyttää hyvältä ja toimii sulavasti myös puhelimissa ja tableteissa.

Testaus, Testaus, 1, 2, 3:

 • Testaa sivustoasi kaikilla laitteilla ja selaimilla, joita voit löytää. Ja sitten testaa sitä uudelleen.

Analytiikka:

 • Asenna analytiikkatyökalut ja opi ymmärtämään, mitä ne kertovat sinulle. Tämä on kuin yrityksesi sydämenlyöntien seuraamista reaaliajassa.

Palaute:

 • Pyydä palautetta ja ole valmis tekemään muutoksia. Web-sivu on kuin bonsaipuu, jota täytyy jatkuvasti muokata ja hoitaa.

Jatkuva Kehittäminen:

 • Opettele uusia digitaalisia taitoja, seuraa alasi trendejä ja päivitä sivustoasi säännöllisesti. Digitaalinen maailma muuttuu nopeammin kuin muotivirtaukset, joten pidä itsesi ja sivustosi ajan tasalla!

Nyt kun olet varustettu tämän humoristisen oppaan tiedoilla, olet valmis hyppäämään digitaalisen yrittäjyyden syvään päähän. Muista pitää hauskaa matkan varrella, sillä web-sivujen rakentamisen ei tarvitse olla yhtä tylsää kuin luentosi makrotaloustieteestä!

Tutustu myös Mikä on SEO? oppaaseen ja saat vielä paremman käsityksen SEO:sta.

Tietoa meistä

Digitoimisto Pulse on erikoistunut somekanavien hallintaan ja sisällöntuotantoon. Aikataulutamme ja julkaisemme organisaatioosi tavoitteisiin sopivaa sisältöä puolestasi. Löydä uusia asiakkuuksia ja syvennä asiakaskokemusta.

Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue