Magento 2 verkkokauppa vai Magento ilmainen verkkokauppa: Mitä eroa?

magento 2 verkkokauppa

Magento-alusta on johtava digitaalisen kaupankäynnin ratkaisu, mutta sen eri versiot voivat joskus aiheuttaa hämmennystä. Tässä artikkelissa syvennyn eroihin Magento 2 verkkokaupan ja Magento ilmaisen verkkokaupan välillä auttaakseni sinua tekemään informoidun päätöksen.

Ensimmäinen ja merkittävin ero on hinta. Magento 2 Verkkokauppa on maksullinen versio, kun taas Magento Ilmainen Verkkokauppa on, kuten nimestäkin voi päätellä, ilmainen. Maksullinen versio tarjoaa monia lisäominaisuuksia ja parempaa tukea, jotka voivat olla hyödyllisiä, jos sinulla on suurempi yritys tai tarvitset erikoistuneempia toimintoja.

Toinen merkittävä ero on toiminnallisuus. Magento 2 Verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia ja laajennuksia, jotka mahdollistavat monimutkaisempien verkkokauppojen rakentamisen. Voit hallita useita verkkokauppoja yhdestä hallintapaneelista, integroida monimutkaisia kolmannen osapuolen järjestelmiä ja hyödyntää edistyneitä markkinointityökaluja. Magento Ilmainen Verkkokauppa on rajoitetumpi, mutta se voi olla hyvä ratkaisu pienemmille yrityksille tai start-upeille.

Kolmas ero on yhteisön ja tuen saatavuus. Molemmilla versioilla on aktiivinen yhteisö, mutta Magento 2 Verkkokaupalla on laajempi tuki ja resurssit, mikä voi olla ratkaisevaa ongelmatilanteissa. Maksullinen versio myös tarjoaa paremman asiakaspalvelun ja teknisen tuen, joka voi olla arvokas apu, jos kohtaat ongelmia verkkokauppasi kanssa.

Myös suorituskyky on huomioon otettava tekijä. Magento 2 Verkkokauppa on optimoitu paremmin suorituskykyä ajatellen, mikä voi johtaa nopeampaan latausaikaan ja parempaan käyttäjäkokemukseen, erityisesti suurilla verkkokaupoilla. Toisaalta, jos sinulla on pienempi verkkokauppa ja rajoitetumpi budjetti, Magento Ilmainen Verkkokauppa voisi olla riittävä.

SEO on keskeinen osa verkkokaupan menestystä, ja tässäkin suhteessa Magento 2 Verkkokauppa vetää pidemmän korren. Se tarjoaa edistyneempiä SEO-työkaluja ja parempia mahdollisuuksia optimointiin. Yoast SEO -lisäosa on myös yhteensopiva Magento 2:n kanssa, mikä helpottaa hakukoneoptimointia entisestään.

Arkkitehtuuri:

 • Magento 2 tukee uusimpia PHP-versioita ja tietoturva on parantunut.
 • Asiakkaan selaimen tarpeettomat toiminnot on vähennetty minimiin.
 • Välimuisti on parantunut Magento 2:ssa.
 • Uusia teknologioita on lisätty, kuten Symfony ja Composer.

Nopeus ja Suorituskyky:

 • Magento 2 on nopeampi sivujen latausnopeudessa ja kykenee käsittelemään enemmän tilauksia tunnissa.
 • Palvelinvasteajat ovat nopeampia sekä katalogin selaamisessa että ostoskorin käytössä.

Laajennukset:

 • Magento 2:ssa laajennusten asennus ja päivitys on helpompaa ja edullisempaa.
 • Laajennusten ristiriidat on helpompi ratkaista Magento 2:ssa.

Hallintapaneeli (Dashboard):

 • Magento 2:n hallintapaneeli on käyttäjäystävällisempi ja interaktiivisempi.

Hakukoneoptimointi (SEO):

 • Magento 2 tarjoaa parempia SEO-ominaisuuksia, kuten kanoniset tagit ja meta-tägit.

Tietoturva:

 • Magento 2 on parantanut salasanojen hallintaa ja tietoturva on vahvistunut.

Hinta:

 • Yritysversioiden lisenssihinnat ovat erilaiset; Magento 2 on hieman kalliimpi.

Yhteenveto

Lopuksi, valinta Magento 2 Verkkokaupan ja Magento Ilmaisen Verkkokaupan välillä riippuu pitkälti yrityksesi tarpeista ja resursseista. Jos tarvitset edistyneitä toimintoja, suurempaa suorituskykyä ja parempaa tukea, Magento 2 Verkkokauppa on ehdottomasti harkinnan arvoinen. Toisaalta, jos olet aloittamassa pienemmällä budjetilla, Magento Ilmainen Verkkokauppa voi olla oikea ratkaisu sinulle.

Tutustu myös Mikä on SEO? oppaaseen ja saat vielä paremman käsityksen SEO:sta.

Tietoa meistä

Digitoimisto Pulse on erikoistunut somekanavien hallintaan ja sisällöntuotantoon. Aikataulutamme ja julkaisemme organisaatioosi tavoitteisiin sopivaa sisältöä puolestasi. Löydä uusia asiakkuuksia ja syvennä asiakaskokemusta.

Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue