Google Ilmaiset Kotisivut: Helppo tapa aloittaa verkkosivustosi

google ilmaiset kotisivut

Google Ilmaiset Kotisivut, aiemmin tunnettu nimellä Google Sites, on ilmainen verkkosivustojen luontityökalu, jonka avulla kuka tahansa voi helposti luoda oman verkkosivustonsa. Se on helppokäyttöinen ja vaatii vain vähän tai ei lainkaan teknistä osaamista. Kotisivut sopii erinomaisesti yksityishenkilöille, pienille yrityksille ja organisaatioille, jotka haluavat luoda perusverkkosivuston ilman suuria kustannuksia.

Mitä Google ilmaiset kotisivut tarjoaa?

Google ilmaiset kotisivut tarjoaa useita ominaisuuksia, joiden avulla voit luoda ammattimaisen ja visuaalisesti houkuttelevan verkkosivuston:

Vedä ja pudota -muokkaus: Voit helposti luoda ja muokata verkkosivustoasi vetämällä ja pudottamalla elementtejä, kuten tekstiä, kuvia ja videoita.

Valmiita malleja: Google Ilmaiset Kotisivut tarjoaa valikoiman valmiita malleja, joista voit valita, mikä helpottaa verkkosivustosi suunnittelua.

Responsiivinen suunnittelu: Verkkosivustosi näyttää hyvältä kaikilla laitteilla, pöytäkoneilta älypuhelimiin ja tabletteihin.

Yhteensopivuus Google Workspace -palveluiden kanssa: Voit helposti integroida kotisivut muihin Google Workspace -palveluihin, kuten Google Driveen, Kalenteriin ja Docsiin.

Ilmainen verkkotunnus: Google Ilmaiset Kotisivut tarjoaa ilmaisia verkkotunnuksia muodossa [nimi].sites.google.com. Voit myös hankkia oman verkkotunnuksen toisesta palveluntarjoajasta ja liittää sen Google ilmaiset kotisivuillesi.

Kenelle Google ilmaiset kotisivut sopii?

Google Ilmaiset Kotisivut sopii erinomaisesti seuraaville:

Yksityishenkilöt: Voit käyttää sitä henkilökohtaisen verkkosivuston, portfolion tai blogin luomiseen.

Pienet yritykset: Voit käyttää sitä yrityksesi verkkosivuston luomiseen, jossa esitellään tuotteitasi tai palveluitasi ja yhteystietojasi.

Organisaatiot: Voit käyttää sitä järjestön verkkosivuston luomiseen, jossa jaat tietoa ja resursseja.

Opiskelijat: Voit käyttää sitä opetusprojektien tai portfolion luomiseen.

Google Ilmaiset Kotisivut vs. muut verkkosivustojen luontityökalut

Markkinoilla on useita muita verkkosivustojen luontityökaluja, joista jokaisella on omat vahvuutensa ja heikkoutensa. Googlen kotisivut on hyvä vaihtoehto, jos etsit helppokäyttöistä ja ilmaista työkalua perusverkkosivuston luomiseen. Jos tarvitset enemmän ominaisuuksia ja muokkausmahdollisuuksia, saatat haluta harkita maksullista verkkosivustojen luontityökalua.

Miten aloittaa Google Sitesin käyttö?

Google Sitesin käyttöönottaminen on yksinkertaista. Käyttäjän tarvitsee vain Google-tili, jonka avulla voi kirjautua palveluun. Käytön aloittaminen on seuraavanlainen:

Kirjaudu Google-tilillesi.

Avaa Google Sites: Tämä onnistuu joko hakemalla ”Google Sites” hakukoneella tai menemällä suoraan osoitteeseen sites.google.com.

Luo uusi sivusto: Valitse ”Luo uusi sivusto” -painike ja anna sivustolle nimi.

Lisää sisältöä: Voit lisätä tekstiä, kuvia, videoita ja muita elementtejä vedä-ja-pudota-työkalujen avulla. Voit myös lisätä sivuja ja alisivuja sivustosi rakenteen mukaisesti.

Julkaise sivusto: Kun olet tyytyväinen sivustoon, voit julkaista sen valitsemalla ”Julkaise” -painikkeen. Julkaisun jälkeen sivusto on kaikkien saatavilla, joille jaat linkin.

Yhteenveto

Google ilmaiset kotisivut tarjoavat erinomaisen tavan luoda ja julkaista verkkosivuja ilman kustannuksia. Google Sites on helppokäyttöinen ja tehokas työkalu, joka soveltuu hyvin yksityishenkilöille, pienyrityksille ja organisaatioille, jotka tarvitsevat yksinkertaisen mutta toimivan verkkosivuratkaisun. Vaikka palvelulla on rajoituksensa, sen tarjoamat edut tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon monille käyttäjille. Google Sitesin avulla kuka tahansa voi aloittaa verkkosivujen luomisen ja hallinnan helposti ja nopeasti.

Tutustu myös Mikä on SEO? oppaaseen ja saat vielä paremman käsityksen SEO:sta.

Tietoa meistä

Digitoimisto Pulse on erikoistunut somekanavien hallintaan ja sisällöntuotantoon. Aikataulutamme ja julkaisemme organisaatioosi tavoitteisiin sopivaa sisältöä puolestasi. Löydä uusia asiakkuuksia ja syvennä asiakaskokemusta.

Pysy alasi kärjessä tiedon ansiosta. Saat markkinoinnin parhaita käytäntöjä mailiisi 1-2 krt/kk.
* Pakollinen
Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue