Markkinoinnin automaatio

myyntifunneli

pulse to sales -malli

PTS-mallimme perustuu käytännössä puolestasi tehtyyn asiakashankintaan ja myyntiin. Se perustuu viiteen eri tasoon, joiden tarkoituksena on tehdä potentiaalisesta asiakkaastasi ostava asiakas.

Tasot

  1. Potentiaalisen asiakkaan kiinnostuksen herättäminen
  2. Asiantuntemuksen ja luottamuksen vahvistaminen
  3. Potentiaalisesta asiakkaasta liidiksi muuttaminen
  4. Liidistä myynniksi muuttaminen
  5. Asiakkuuden jalostaminen

säästät omia resurssejasi ja saat asiakkaita

Suunnittelemme ja avaamme yrityksesi asiakashankintaan soveltuvat kanavat (esim. some, sähköpostiautomaatio, Google jne.) ja viritämme ne oikealle taajuudelle.

Tuotamme sisällön kanaviisi aina itse, eli tulemme aina itse kuvaamaan tarvittavat kuvat ja videot, sekä kirjoitamme tekstisisällöt eri tarkoituksiin.

Ensimmäisten parin kuukauden jälkeen sinulla on siis kaikki tarvittava ja helposti kierrätettävä digimateriaali kustannustehokkaan asiakashankinnan aloittamiseksi ja prosessi käynnissä – jota voit halutessasi myös itse ylläpitää jatkossa.

Mitä se vaatii sinulta?

Tärkein tekijä onnistuneessa asiakaspolkujen toteutuksessa on liiketoimintasi perusteellinen tunteminen.

Käytännössä viemme ensimmäisen yhteistyökuukautemme aikana sinulta (tai määrittämältäsi sidosryhmältä) aikaa noin 5 h. Homman käynnistyttyä paljon vähemmän. 

Pystymme tarvittaessa hoitamaan myös asiakastapaamistesi buukkaukset puhelimitse, sitten kun he ovat tietyssä vaiheessa digitaalista asiakaspolkua. Saat siis meiltä täydellisen paketin. Mitä muuta vielä tarvitsisit? 

Oletko valmis aloittamaan?

Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue